Centraalplein
gallery/16832147_648175488640599_76987952844084226_n (small)

De Lees- en Luisterhoek heeft een rustige maar speelse uitstraling. Deze ruimte daagt kinderen uit tot het lezen van een boek of het luisteren naar verhalen. Kinderen hebben meerdere hoekjes, bankjes, matten op lekker te kunnen lezen/luisteren. Deze ruimte is ontwikkeld om het lees- en luisterplezier van kinderen te vergroten. Er is gewerkt met rustgevende kleuren, die toch een speelse uitstraling bieden.

gallery/voor de banner

Voelen

Zien

Horen

Prikkelverwerking

Er is gewerkt met het creeren van gezellige en zachte hoekjes waar kinderen lekker kunnen lezen. Deze hoekjes zijn voorzien van kussens en matten die zorgen voor een zachte ondergrond.

Deze ruimte is aangekleed met rustgevende terugkerende kleuren. Deze kleuren bieden genoeg rust om kinderen geconcentreerd te laten werken. 

In deze ruimte wordt gewerkt met luisterverhalen en rustgevende liedjes. Dit via oortjes, zodat deze ruimte genoeg stilte biedt om geconcentreerd te lezen en luisteren.

Doordat er gewerkt is met grijze en lavendel kleuren, is de prikkelverwerking minimaal. Ook zijn de meubels van zelfde hoogte en blijven binnen de kleurencirkel. 

Klik hier voor een impressie van de Centraalplein.
gallery/img_2120
gallery/img_2191
gallery/img_2280