Bij individuele begeleiding moet u denken aan cliënten die om een bepaalde reden niet thuis kunnen zitten of naar school kunnen (9:00 - 16:00 vervoer is mogelijk). De Kruidenhoeve biedt deze cliënten een plek! Een plek waarbij ze weer in het dagritme kunnen komen, een plek waar ze gehoord worden en een plek waar ze opnieuw kunnen beginnen. 

 

De begeleiding van deze kinderen vindt plaats in het nieuwe gebouw: Prikkelarm Centrum De Regenboog. Dit is een centrum voor speciale kinderen voorzien van rustige ruimtes. 

 

​De Kruidenhoeve maakt zich hard voor het belang van scholing. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot scholing tijdens deze individuele begeleiding. Kinderen raken op deze manier weer bekend met het schoolritme en hierdoor zal er geen achteruitgang plaatsvinden. Dit zodat een terugplaatsing binnen school goed gerealiseerd kan worden. De onderwijskundige houdt nauw contact met de school van afkomst, om een compleet beeld te kunnen schetsen. Ook wordt er een overdracht vanuit de Kruidenhoeve gerealiseerd, om de terugplaatsing zo goed mogelijk te organiseren.

Klik hier voor het promofilmpje!

 

Individuele begeleiding
Naam  
E-mail  
Adres  
Bericht  
Opgeven? Dat kan!

'Een plek om te groeien'

gallery/18698019_709324712525676_8203630428748911752_n