De Kruidenhoeve

Recreatie

De Kruidenhoeve is een prachtlocatie met een recreatieve functie voor individuele bezoekers en groepen. Voor fietsers hebben we speciale oplaadpunten gecreëerd. Ook is er gelegenheid voor het plakken van een lekke band, het vullen van een bidon en het aanschaffen van een leuk souvenirtje. Daarnaast is ons bedrijf een Zorgboerderij voor mensen, jong en oud, met een hulpvraag. Onder begeleiding werken onze deelnemers mee aan het onderhouden van de tuinen, het bereiden van de kruidenproducten en het serveren uw consumptie.

Op ons sfeervolle terras of in de prachtige kruidentuin kunt u even tot rust komen of lekker bijkletsen.
Wij heten u hartelijk welkom op De Kruidenhoeve waar zoveel valt te kijken, proeven, ruiken, voelen en horen!

De lente
In onze kruidentuin ontwaakt de natuur uit haar winterslaap. De eerste bloemknoppen vieren de komst van warmte en licht. De tuin is prachtig met al die mooie kleuren en het frisse groen. Nu al kunt u genieten van onze eigen kruidentheeën en gebak in ons knusse theehuis of in de orangerie. Alle producten zijn met zorg biologisch geteeld en handmatig geoogst door onze deelnemers. Ook de collectie kunst- en gebruiksvoorwerpen met onder andere mozaïekinleg is door hen vervaardigd. Snuffel gerust eens rond in onze winkel/theehuis..

De zomer
De kruidentuin staat in volle bloei en gonst van de vlinders en andere bijzondere insecten. Op een van de kleurrijke mozaïekterrasjes of op het centrale zonneterras kunt u genieten van de heerlijkste producten uit eigen keuken. Natuurlijk met verse kruiden klaargemaakt. Tijdens de zomermaanden hebben wij altijd iets lekkers voor bij de koffie of een heerlijke kop soep van de dag op het menu.
Wilt u er een echt uitje van maken dan is een high tea arrangement wat voor u! Geniet van een smakelijk assortiment hapjes, vers bereid en geserveerd door onze deelnemers (Reserveren is noodzakelijk).

De herfst
De tuin bereidt zich voor op de winter, De Kruidenhoeve biedt haar gasten een behaaglijk binnenverblijf (mits gereserveerd). Heimwee naar de high tea of lunch die u bij ons in de zomer had hoeft u niet te hebben: in het najaar kunt u deze blijven boeken. Bij regenachtig weer kunt u altijd terecht in ons theehuis of de orangerie, graag wel van te voren resereven.

De Winter
De natuur is in rust en onze deelnemers gaan in het knutselatelier weer volop aan de slag om nieuwe cadeautjes/ souvenirtjes te maken voor ons winkeltje. In de sfeervolle orangerie bij de behaaglijke warmte van de open haard ontvangt De Kruidenhoeve haar gasten in de herfst en winter- maanden alleen op reservering. Welk seizoen het ook is, op De Kruidenhoeve heeft u gedurende het hele jaar de mogelijkheid om de natuur te ervaren.

De Kruidenhoeve

Recreatie

High tea of lunch in Milheeze

Bezoekers welkom

Meer informatie
Bijzonder lunch bij de Kruidenhoeve in Milheeze

High Tea

Meer informatie
Openingstijden

Openingstijden

Meer informatie